Del 12 al 15 d’abril vam assistir a la 36a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Ens vam endur una gran sorpresa quan ens van comunicar que el nostre còmic havia estat guardonat amb el Premi Popular a la millor obra del 2017. Des d’aquí, tornem a agrair a tots/es els que ens vau votar.

Al Saló vam comptar amb un stand propi, on el públic assistent, no només va poder comprar el nostre còmic Alma Cubrae, el cobrador de almas, sino que també va poder informar-se sobre l’univers Alma Cubrae i va poder conèixer de primera mà a alguns dels seus personatges, com Lord Mordekay, Ademar o Igor El Boig. A més a més, qui comprava el còmic, se’l podia emportar dedicat i amb una il.lustració de l’artista Sergio Sandoval, dibuixant del nostre còmic.

Premio Popular a la mejor obra 2017 al cómic Alma Cubrae, el cobrador de almas
Imatge del premi amb el nostre còmic de fons

 

El còmic Alma Cubrae, el cobrador de almas va gaudir d’un gran èxit de vendes, arribant a crear-se cues davant del nostre stand durant diferents moments del dia. Igualment, els herois d’Alma Cubrae, van crear expectació entre els assistents, ja que ningú volia marxar del Saló sense fer-se una foto amb ells.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up